Future Tech - podjetje za računalniško oblikovanje spletnih predstavitev in izdelavo spletnih aplikacij Novosti
Predstavitev
Storitve
Reference
Jernej Pečjak s.p., Kavčičeva 17, 1000 Ljubljana, Tel.: Faks: 01 542 55 67, GSM: 041 538 957

Opozorilo! Za vsako stranko si vzamemo potreben čas, da naredimo spletno predstavitev, ki je obiskovalci ne bodo pozabili. Če iščete najcenejšega ponudnika, niste na pravem mestu. Kvaliteta zahteva svoj čas in denar.

Pri Future Techu poskušamo vaše zamisli in ideje spremeniti v resničnost. Oblikujemo spletne strani za posameznike in podjetja, ki se želijo predstaviti na ustvarjalen način, ki želijo, da bo njihova predstavitev vidna večini obiskovalcev brez predolgega čakanja in ki upoštevajo psihološki učinek na obiskovalca. Dajemo ustvarjalne rešitve, uresničujemo tudi vaše.

Izdelujemo tudi dinamične spletne strani, ki temeljijo na povezavah s podatkovnimi bazami, kamor spadajo tudi spletne trgovine.

Vsaka spletna predstavitev je svet v malem, nekaj enkratnega in takšen je naš pristop. Za natančno ceno se lahko dogovorimo le skupaj, ob predložitvi vaših želja in potreb. Zato je pred vami le okviren cenik, ki naj vam olajša odločitev. Če se naše delo, naša miselnost in okvirna cena dotikajo vaše želje po predstavitvi, vas vabimo na neobvezno srečanje, kjer se bomo skupaj dogovorili za vse v zvezi z sodelovanjem.

Nismo najcenejši, ker kvaliteta zahteva svoj čas. Spletne strani so vidne 24 ur na dan, 7 dni v tednu (imamo lastni strežnik, na katerem gostujete), zato je prav, da vložite v dobro spletno predstavitev. Mnogokrat je prav spletna stran prvi stik s podjetjem. Žal je še vedno preveč poslovnežev prepričanih, da v Internet ni vredno vlagati. Ne naredite te napake! Dovolite, da vaše podjetje dobi psihološko izdelano predstavitev, takšno ki ostane!

Za vse informacije nas pokličite ali pišite na naslov: info@futuretech.si